Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vänligen ange din e-post

Skicka»

Tack för din anmälan till nyhetsbrevet

 

Gerdt Larsson

Gerdt Larsson
Konsult

Telefon +46(0)73 354 94 00
Mobil fornamn.efternamn@3s.se
Epost
LinkedIn

Affärsförståelse kombinerat med undersökningskompetens skapar resultat.

Utvecklingen i världen går allt snabbare. Lojaliteter hos kunder och medarbetare blir mer oförutsägbara. Den accelererande förändringstakten och ständigt nya möjligheter till kommunikation ökar behovet hos chefer och specialister att löpande följa utvecklingen.

Under de 10 år som vi byggt vår verksamhet tillsammans med våra kunder har vi fått omfattande kunskap och erfarenhet av så väl stora komplexa undersökningar globalt, som småskaliga undersökningar lokalt i Sverige. Vi genomför research i olika kulturer på många språk och har etablerade kontor i Stockholm, Barcelona och Singapore.

Vår utgångspunkt är att möta chefer och specialister i de utmaningar och förändringssituationer som de befinner sig i just nu. Ur vår bakgrund som konsulter och ledare föds förståelsen för verksamhets- och organisations-utmaningar. Det är utifrån det perspektivet vi levererar en researchtjänst som effektivt samverkar med chefs- och ledararbetet.

Vi skräddarsyr undersökningsformat och lösningar för olika situationer, funktioner och ändamål. Med välutvecklade processer och metoder säkrar vi undersökningsresultat som håller för att ta konkreta beslut. Vi gör det möjligt att löpande använda undersökningar som skapar nytta, och värde i form av affärsmässig utveckling och framgång.

Läs mer om vad vi gör, hur vi gör det och vår paketerade researchtjänst.

Skicka»

Tack för din förfrågan.

Hör av dig för ett möte!
Vi kontaktar dig inom kort